На Кубані затримали учасників антикорупційного мітингу "Він вам не Димон"

У Краснодарі затримано щонайменше 100 учасників антикорупційного мітингу

На Кубані затримали учасників антикорупц…

Як передає Depo.Кубань із посиланням на "Югополіс", вчора 26 березня, у Краснодарі затримали не менше сотні учасників антикорупційного мітингу, серед яких є неповнолітні.

Антикорупційний мітинг "Він нам не Димон" провели, незважаючи на заборони влади, прихильники Олексія Навального. Після спроби розгорнути плакати, в учасників мітингу полетіли димові шашки, почалися затримання. Був затриманий керівник штабу Олексія Навального в Краснодарі Мирослав Валькович.

Потім учасники мітингу вирушили ходою по одній з вулиць міста. Правоохоронці намагалися перешкоджати руху, заблокували підземні переходи. Однак люди обходили кордони і продовжували рух.

Довідка Depo.Кубань. Антикорупційні мітинги, учасники яких закликають до боротьби з корупцією та розслідування діяльності прем'єр-міністра РФ Дмитра Медведєва, пройшли в неділю,26 березня, в багатьох російських містах. У деяких з них протестуючих затримала поліція.

2 березня ФБК Олексія Навального опублікував розслідування про те, як Медведєв користується нерухомістю та яхтами, записаними на благодійні фонди, які, в свою чергу, пов'язані з друзями прем'єр-міністра. У Білому домі і Кремлі відмовилися коментувати розслідування Навального, пославшись на те, що сам опозиціонер був раніше судимий за шахрайство.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Кубань

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme