UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Хмельниччині підліток забив до смерті свою родичку

Через сварку 15-річний хлопець так розлютився, що отямився вже тоді, коли зрозумів, що жінка померла від побоїв

На Хмельниччині підліток забив до смерті…

Шокуючий своєю жорстокістю випадок трапився на Дунаєвеччині, передає Depo.Хмельницький з посиланням на прес-службу ГУ НП в області. Там підліток наніс родичці побої, від яких бабуся померла.

Тіло 61-річної мешканки одного з сіл Дунаєвецького району з ознаками насильницької смерті в її будинку знайшла сестра, яка мешкала неподалік. Підозра правоохоронців впала на двоюрідного онука загиблої, який під час спілкування з поліцейськими помітно нервував.

З перших же слів заплутавшись у своїй версії трагедії, неповнолітній зізнався, що загибель рідної сестри його бабусі - справа його рук.

"Хлопчина - круглий сирота і перебував під опікою бабці. У вечір трагедії він повертався з сільської кав'ярні після перегляду футбольного матчу. По дорозі додому зайшов до самотньої родички, з якою у нього виникла сварка на побутовому ґрунті., - повідомили в поліції. - Розлютившись, хлопець накинувся на жінку з кулаками та побив її так, що медики констатували відкриту черепно-мозкову травму та численні переломи черепа. Залишивши пенсіонерку, він втік додому, але по обіді наступного до його оселі вже прийшли працівники поліції".

Хлопцеві мають намір оголосити про підозру.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme