UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Донеччині поліція затримала брата одного з ватажків бойовиків, що чергував на блокпосту

У Донецькій області поліція затримала чоловіка, підозрюваного у співпраці з терористами

Як інформує Depo.Донбас із посиланням на поліцію, 40-річний електрослюсар шахти в Торецьку навесні 2014 року "служив" на блокпосту терористів, розташованому на перехресті доріг між Залізним і Торецьком.

Підозрюваний пояснив, що прийшов на блокпост, щоб підтримати свого брата, який є одним із лідерів бойовиків. Там чоловік виконував накази свого безпосереднього командира, незаконно перевіряв документи водіїв і пасажирів автомобілів, оглядав салони і багажники.

Після звільнення Торецька від окупантів він вирішив залишитися в рідному місті. При цьому зловмисник вважав, що ніякої відповідальності за свої дії не понесе.

Тепер щодо нього відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 260 Кримінального кодексу України (створення не передбачених законом збройних формувань або участь у їх діяльності). Санкція статті передбачає позбавлення волі на термін від 3 до 8 років.

Нагадаємо, 22 березня голова поліції Донецької області В'ячеслав Аброськін поінформував, що за три роки поліцейські висунули підозру 2068 бойовикам, з яких 1019 затримано.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme