Колегія Львівської ОДА затвердила стратегічні цілі господарського комплексу на 2017 рік

Минулоріч на Львівщині відкрили 50 нових підприємств, створили близько 12 тисяч робочих місць, а також майже 2,5 тисяч місць у дитсадках та школах

Збільшення щорічних темпів промислового виробництва, мікрокредитування бізнесу, у тому числі учасників АТО, розвиток інфраструктури – такі стратегічні напрямки роботи господарського комплексу затвердила колегія облдержадміністрації. На засіданні також схвалити проект Програми соціально-економічного та культурного розвитку Львівської області на 2017 рік. Про це пише Depo.Львів.

Для максимального використання економічного потенціалу регіону, серед пріоритетів на 2017 рік Колегія визначила підвищення доданої вартості продукції та нарощування промислового виробництва, енергозбереження, розвиток туристично-рекреаційного та агропромислового комплексу, захист вразливих верств населення та покращення інвестиційного іміджу області.

Як зазначив директор департаменту економічного розвитку Львівської ОДА Роман Филипів, у 2016 році соціально-економічний розвиток області характеризувався позитивною динамікою промислового виробництва, поліпшенням ситуації у сфері залучення інвестиційних ресурсів та фінансової спроможності місцевих бюджетів.

За його вловами, минулоріч на Львівщині відкрили 50 нових підприємств, створили близько 12 тисяч робочих місць, а також майже 2,5 тисяч місць у дитсадках та школах.

Серед досягнень – у 2016 році удвічі розширилась зона покриття 3G, побудували 500 км доріг та провели ремонтні роботи на 1300 об'єктах у більшості населених пунктів області.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme