UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Кам'янець вабить "Історичним пікніком"

Фестиваль експериментальної археології "Історичний пікнік" відбудеться в дні відкриття туристичного сезону

Кам'янець вабить "Історичним пікнік…

Цьогорічне відкриття туристичного сезону в Кам'янці-Подільському відбудеться уже з традиційним фестивалем експериментальної археології "Історичний пікнік", повідомляє Depo.Хмельницький за інформацією сайту мерії.

Сезон мандрівників стартує 21-23 квітня. Упродовж кількох днів у Старій фортеці любителі активного відпочинку та історії можуть навчитися фарбувати одяг природними барвниками, виливати кулі для мушкетів, стріляти з лука, молоти муку ручними жорнами та готувати настоянку на травах. Якщо коротко - практикуватися у відтворенні побуту XVI-XVII ст.

Також у рамках проведення круглого столу на тему "Активний відпочинок як компонент здорового способу життя" 21 квітня, в залі Магдебурзького права історичний музей-заповідник презентуватиме нову послугу для туристів - аудіогід.

Паралельно в приміщенні Руської брами працюватиме оновлена експозиція "Фортифікаційні оборонні укріплення Кам'янця", а в Казематній вежі - експозиція макетів історичного Кам'янця та штурму турками Чигиринської фортеці 1678 року.

Нагадаємо, Кам'янець готується і до нового рекорду в ці дні - флешмоб зі стрибків на скакалці.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme