Генінсон підтримав "Шахтар" щодо формату УПЛ

Президент Прем'єр-ліги Володимир Генінсон розповів, який формат чемпіонату вважає оптимальним

Про це повідомляє Depo.Сектор з посиланням на "Футбол 24".

"На даний момент 12 команд - це оптимальний варіант. Якщо переходити на формат з 16 командами, то необхідно, щоб пройшов час і закінчився перехідний період. Повинно пройти кілька років, поки ми піднімемо ті команди, які здатні грати в прем'єр-лізі.

Ми всі бачимо рівень наших збірників, що не награні всередині нашого чемпіонату. Правильно сказав генеральний директор "Шахтаря" Сергій Анатолійович, що при форматі в 14 команд, "Шахтар" вже б був чемпіоном і не було б і теоретичних шансів його наздогнати.

Я вважаю, що 12 команд на даний момент - оптимально. Давайте розглядати і той факт, що зараз спонсорські гроші та інші грошові надходження діляться на 12 команд. Так вони ділилися б на 16 команд. До того ж треба зрозуміти, які команди піднімуться в наступному році, чи зможуть вони взагалі там вижити?

Чи підтримую я чемпіонат з 12 командами? Так. Чи підтримую я варіант Сергія Анатолійовича Палкіна? На даний момент так. Будь-який чемпіонат повинен удосконалюватися, вносити якусь інтригу і бути цікавим ", - сказав Генінсон.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme