Флірт без дискомфорту: Вчені розробили елемент одягу, який допоможе зав'язати знайомство

У наплічниках із штучними щупальцями важко залишитися непоміченою

Флірт без дискомфорту: Вчені розробили е…

Група дизайнерів з Імперського коледжу Лондона і Королівського коледжу мистецтв розробила наплічники Ripple, які реагують на погляд іншої людини і допомагають зав'язати знайомство, повідомляє Depo.Полтава з посиланням на N+1.

Автори Ripple вважають, що в сучасному суспільстві через занурення в інтернет стало менше контактів з незнайомими людьми. Творці Ripple вважають, що пристрій може допомогти людям подолати дискомфорт на початкових етапах знайомства, а також послужить додатковим інструментом флірту.

Наплічники з допомогою камер спостерігають за оточуючими і визначають зацікавленість з боку людей протилежної статі по їх погляду. Кожен раз, коли Ripple визначає таку ситуацію, наплічники повідомляють про це господаря у вигляді пульсації у верхній частині спини. Якщо повернутися, то пристрій дотиком в області грудей сповістить свого власника про те, що він дивиться саме на ту людину, яка тільки що виявила зацікавленість. При взаємному інтересі щупальця Ripple прийдуть в рух, а самі наплічники стануть теплішими.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme