UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Доба в АТО: 88 обстрілів, троє військових загинули, вісім поранені

Ситуація в зоні проведення АТО ускладнюється. За минулу добу російсько-терористичні війська обстрілювали українські позиції 88 разів

Про це повідомиляє Depo.ua з посиланням на прес-центр АТО.

Найбільше обстрілу було зафіксовано на Маріупольському напрямку. Центрами вогневого протистояння були Широкіно і Водяне, де українських захисників ворог обстрілював з артилерійських систем калібру 122-мм і 120-мм мінометів, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів. Також, Широкіно, за морським піхотинцям бив танк, вели вогонь снайпери. З мінометів калібру 120-мм ворог обстрілював захисників Гнутового, Павлополя, Лебединського та Талаковки. З озброєння БМП російсько-окупаційні підрозділи били в районі Новотроїцького. Близько Красногорівки і Мар'їнки огидно активно застосовував гранатомети і великокаліберні кулемети.

Гаряче було і на Донецькому напрямку, де проти українських військових противник застосував практично весь арсенал важкого озброєння. За захисникам Троїцького російсько-окупаційні війська били з 152-мм артилерійських систем, мінометів калібру 120-мм і 82-мм, Також, міномети калібру 120-мм ворог застосовував під Авдіївка та Луганським. З 82-мм мінометів били по захисникам Кам'янки, Верхньоторецької та Авдіївки. З танка бойовики обстріляли позиції українських військових в районі Кам'янки, з БМП – опорні пункти близько Верхньоторецької і Пісків. Активізація ворожих снайперів спостерігалася біля Троїцького.

В Луганській обл. захисників Новозвановки ворог обстріляв з ПТРК. За захисникам Новоолександрівка, Катеринівки та Кримського противник вів вогонь з гранатометів.

З РСЗВ "Град-П" російсько-окупаційні війська обстріляли житлові квартали Авдіївки.

З метою придушити вогневу активність ворога, українські військові відкривали вогонь у відповідь.

За минулу добу троє українських воїнів загинули, вісьмох було поранено.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme