Дімон відповість: Як соцмережі відреагували на масові затримання на Росії

У соцмережах не вщухає обговорення масових затримань учасників антикорупційних мітингів на Росії

Дімон відповість:  Як соцмережі відреагу…

Як передає Depo.Кубань, користувачі соцмереж активно обговорюють масові затримання під час антикорупційних мітингів на Росії.

Соцмережами шириться хештег #Димонответит

Особливе обурення серед користувачів соцмереж викликало жорстоке поводження силовиків щодо дітей та студентів. Варто зазначити, що серед юзерів не мало й прихильників силовиків.

Як повідомляв Depo.Кубань, антикорупційні мітинги, учасники яких закликають до боротьби з корупцією та розслідування діяльності прем'єр-міністра РФ Дмитра Медведєва, пройшли 26 березня в 97 російських містах. Поліція затримала сотні демонстрантів.

Довідка Depo.Кубань. Антикорупційні мітинги, учасники яких закликають до боротьби з корупцією та розслідування діяльності прем'єр-міністра РФ Дмитра Медведєва, пройшли в неділю,26 березня, в багатьох російських містах. У деяких з них протестуючих затримала поліція.

2 березня ФБК Олексія Навального опублікував розслідування про те, як Медведєв користується нерухомістю та яхтами, записаними на благодійні фонди, які, в свою чергу, пов'язані з друзями прем'єр-міністра. У Білому домі і Кремлі відмовилися коментувати розслідування Навального, пославшись на те, що сам опозиціонер був раніше судимий за шахрайство.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Кубань

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme