UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Четверо малюків повернулися на Донбас після призначення лікування в Запоріжжі

Маленькі гости Запоріжжя, яких оглянули лікарі за програмою "Допомога йде", починають повертатися додому

Як повідомили порталу Depo.Запоріжжя у прес-службі ЗОДА, назад на Донбас за станом на сьогодні, 27 березня, повернулися четверо дітей. У Запоріжжі їм призначили лікування.

З 25 дітей, що прибули для лікування з сірої зони Донбасу, одному вже провели операцію, ще двом проводять сьогодні і одну заплановано на завтра. Деякі з дітей, яким зараз допомагають в Запоріжжі, ще повернуться в місцеву лікарню.

"Малеча прибула до нас із попередніми діагнозами. Тож насамперед запорізькі лікарі провели розширені медогляди. На сьогодні вже зроблено одну операцію, дві виконуються, на завтра заплановано ще одну. Деякі дітлахи потребують поетапного лікування, тож вони знову повернуться до Запоріжжя", - повідомив головний лікар обласної клінічної дитячої лікарні Юрій Борзенко.

Нагадаємо, у рамках проекту "Допомога йде" з сірою зони Донбасу до Запоріжжя минулого тижня прибули 25 дітей з батьками і супроводжуючими. У рамках проекту дітей з сірої зони, що потребують планового лікування, але не мають доступу до фахової допомоги, тепер везуть в лікарні Запоріжжя і Дніпра.

Всі новини Запоріжжя сьогодні читайте на Depo.Запоріжжя

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme