Бойовики кинули в бій під Широкиним "Рапіри", танки і зенітні установки

На першій лінії противника на приморському напрямку (на ділянці Павлопіль - Широкине) зафіксована поява 100-мм протитанкових гармат типу МТ-12 "Рапіра"

Про це повідомив керівник групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук на своїй сторінці у Facebook, передає Depo.ua.

За його даними, на зазначеній ділянці фронту залишається найбільш напоружена ситуація. "Окупанти застосовують найширший спектр свого штатного озброєння, включаючи 122-м ствольну артилерію, 120-мм і 82-мм міномети, БМП-2, танки, зенітні установки і станкові гранатомети обох видів, крім автоматичної стрілецької зброї", - поінфомував Тимчук.

Також, за його даними, протягом минулих вихідних противник на даному напрямку здійснював вогневі нальоти по передових позиціях сил АТО з 122-мм ствольної артилерії (силами 2-х батарей 122-мм гармат-гаубиць типу Д-30) - ділянка на південний схід від Водяного, на схід від Гнутового і по східній околиці Широкиного.

"Окремі снаряди лягали вздовж траси Маріуполь - Тельманове на південний захід від Пікузів (колишнє Комінтерново), між Водяним і Лебединським. З південно-західної окраїни Саханки вів вогонь танк окупантів, пара маневруючих БМП-2 - з району Пікузів і Водяного", - додав Тимчук.

Нагадаємо, 23 березня бойовики "ДНР" обстріляли позиції сил АТО поблизу Широкиного з реактивного комплексу "Град-Партизан".

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme