UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Закарпаття: Прогноз погоди на 26 березня - тепла не буде

У минулі часи примітили: якщо 26 березня буде туман, то все літо буде дощове

Закарпаття: Прогноз погоди на 26 березня…

Закарпатський обласний центр з гідрометеорології інформує, що 26 березня 2017 року

по Закарпатській області: Хмарно з проясненнями, у горах часом слабкий мокрий сніг та сніг. Вночі та вранці переважно в гірських районах області на поверхні грунту та в повітрі заморозки 0-5°, на гірських ділянках доріг подекуди ожеледиця. Вітер північний 5-10 м/с. Температура повітря вночі на рівнині 0-3° тепла, у горах 0-5° морозу, вдень 5-10° тепла, у горах місцями 4° морозу - 1° тепла.

по м. Ужгород: Хмарно з проясненнями, без опадів. Вітер північний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 1-3°, вдень 8-10° тепла.

Попередження про стихійні та небезпечні метеорологічні явища, різкі зміни погоди

Вночі та вранці 26 березня переважно в гірських районах області на поверхні грунту та в повітрі очікуються заморозки 0-5°. Вночі та вранці 27 березня - на більшій частині території Закарпатської області та по м. Ужгород, на поверхні грунту та в повітрі очікуються заморозки 1-6°. Вночі 28 березня переважно в гірських районах області на поверхні грунту та в повітрі збережуться заморозки 0-5°.

Народний прогноз погоди: У цей день відзначається перенесення мощів святителя Никифора, патріарха Константинопольського. У минулі часи примітили: якщо 26 березня буде туман, то все літо буде дощове. Уважно слідкували за прильотом птахів: якщо першими із перелітних птахів прилітали жайворонки, значить бути теплу, а якщо зяблик - буде холодна погода.

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme