В Зайцевому терористи вбили двох цивільних

Минулої доби внаслідок здійсненого бойовиками мінометного обстрілу у Зайцевому загинули двоє цивільних. Серед українських військовослужбовців загиблих немає

Про це на брифінгу у неділю сказав речник Міноборони з питань АТО Олександр Мотузяник, повідомляє Depo.ua із посиланням на "Укрінформ".

"За добу, що минула, загиблих у лавах українських військовослужбовців немає. 8 військовослужбовців зазнали поранень та бойових травмувань", - зазначив речник міноборони з питань АТО.

Разом з тим, минулої доби на Донеччині загинуло двоє цивільних, що перебували на вулиці, коли міни бойовиків накрили житлові райони.

"Внаслідок агресивних дій бойовиків у Зайцевому загинули двоє цивільних, чоловік та жінка", - сказав Мотузяник.

Крім Зайцевого, на Донецькому напрямку також зафіксовані активні бойові дії у Новгородському, Авдіївській промзоні, під Кам'янкою та у Донецькому аеропорту. Загалом за цим напрямком було здійснено 31 обстріл з боку бойовиків.

"Луганський напрямок - майже усі обстріли здійснювалися у Попаснянському напрямку. Бойовики порушували режим тиші здебільшого у темний час. На Луганському напрямку відбулося 9 обстрілів з боку бойовиків", - зазначив Мотузяник.

За даними Мотузяника, на Маріупольському напрямку минулої доби зафіксовано 41 випадок обстрілів з боку бойовиків, з них 18 випадків - з мінометного озброєння.

Нагадаємо, що один із будинків в Зайцевому повністю знищений прямим влучанням ворожого снаряду.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme