У Харкові провели вихідні майже 40 школярів із Мар'їнки

У Харкові школярам з міста Мар'їнка на Донеччині організували розважальну програму в Центральному парку культури і відпочинку ім. Горького

У Харкові провели вихідні майже 40 школя…

Як повідомили Depo.Харків у прес-службі Харківської міської ради, діти приїхали до Харкова 24 березня.

Як повідомила головний спеціаліст Військово-цивільної адміністрації Мар'їнки Аліна Крикливцева, до Харкова приїхали 37 учнів 5-6 класів. Більшість дітей - із малозабезпечених, неповних сімей. Дітей також запросили на шоу в дельфінарії "Немо" в Харкові.

"Діти давно так не відпочивали. У Мар'їнці небезпечно, заходів практично немає. Якщо у батьків є можливість, то намагаються дітей кудись вивозити. А тут вчора не могли укласти до третьої ночі, було так багато вражень", - зазначила Крикливцева.

Вона повідомила, що за сприяння благодійних організацій школярі з Мар'їнки побували на екскурсіях в Києві, Одесі, відпочивали на Західній Україні.

"Влітку нас знову запрошують у парк. Напевно, приїдемо. Шкодуємо, що зараз взяли мало дітей, переживали, і багато батьків боялися відпускати. Але прийом дуже гарний, будь-яку примху дітей виконують. Дуже гарне місто і чудовий парк", - сказала Крикливцева.

Діти переночували у Свято-Покровському монастирі, там їм теж провели екскурсію, а сьогодні вранці вони повернуться на Донеччину.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme