У Балаклії розпочалося комісійне обстеження пошкоджених будівель, - ДСНС

У Балаклії Харківської області місцеві органи влади організували комісійне обстеження пошкоджених будівель міста та району

У Балаклії розпочалося комісійне обстеже…

Як повідомили Depo.Харків у прес-службі ДСНС України, комісії визначать обсяги руйнувань та відновлювальних робіт.

За відомостями ДСНС, всього створено 20 груп для комісійного обстеження у складі представників проектних організацій, працівників райдержадміністрації та депутатів міської ради.

Волонтерськими організаціями та товариством Червоного Хреста надано гуманітарну: близько 60 тонн продуктів харчування; медикаментів на суму понад 470 тис. грн; ковдри та матраци – 800 комплектів.

Місцевими органами влади організовано одноразове гаряче харчування мешканців селища Нафтовик у Балаклії. Крім цього, здійснюється роздача продуктових наборів постраждалому населенню у двох стаціонарних пунктах видачі гуманітарної допомоги. Організовано роботу пересувного пункту роздачі адресної гуманітарної допомоги. Всього видано 900 продуктових наборів.

У зоні надзвичайної ситуації зосереджено угруповання сил загальною чисельністю понад 2,6 тисяч осіб та 236 одиниць техніки, у тому числі від ДСНС 420 осіб та 107 одиниць спеціальної та пожежної техніки. На залізничній станції "Шебелинка" чергують два пожежних потяги "Укрзалізниці".

Як повідомляв Depo.Харків, уночі 23 березня у Балаклії внаслідок загоряння відбулася детонація військового арсеналу. Через небезпеку для життя з Балаклії та дев'яти прилеглих сіл евакуювали близько 20 тисяч людей. Внаслідок вибухів загинула одна людина, ще близько п'яти отримали поранення. 24 березня військові заявили, що пожежа на арсеналі ліквідована, однак у місті було чути поодинокі розриви снарядів до самої ночі.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme