UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Хмельницькій АЕС впроваджують євростандарти з охорони праці

Метою впровадження є вичерпний контроль над факторами виробничих та професійних ризиків, гігієною персоналу та безпекою на робочих місцях

На Хмельницькій АЕС впроваджують євроста…

В рамках процесу імплементації вітчизняного законодавства до європейського у сфері безпеки та гігієни праці на Хмельницькій АЕС провадять низку заходів щодо впровадження національного стандарту BS OHSAS 18001:2010 "Система управління гігієною та безпекою праці. Вимоги", передає Depo.Хмельницький з посиланням на прес-службу ХАЕС.

Стандарти серії OHSAS з оцінювання гігієни та безпеки праці були розроблені на вимогу споживачів щодо створення визнаного міжнародною спільнотою стандарту для системи управління гігієною та безпекою праці на підприємстві та для сприяння інтеграції систем управління якістю, екологічного управління, гігієни та безпеки праці в організаціях.

"В межах зазначених заходів ХАЕС продовжує виконання етапів договору "Розробка системи управління охороною праці ДП "НАЕК "Енергоатом" на підставі BS OHSAS 18001:2010" з урахуванням ризико-орієнтованого підходу", - кажуть у прес-службі.

Зокрема, на базі Головного навчально-методичного центру Держпраці в Києві відбулися навчання для фахівців з проведення внутрішнього аудиту системи управління гігієною та безпекою праці BS OHSAS 18001:2010 з наданням права виконувати функції з розробки, впровадження та оцінки функціонування системи в статусі внутрішнього аудитора. Відповідні статуси отримали четверо представників Хмельницької АЕС, серед яких працівники відділів охорони праці та забезпечення якості.

Впровадження даного стандарту дозволить Хмельницькій АЕС здійснювати вичерпний контроль над факторами виробничих та професійних ризиків, гігієною персоналу та безпекою на робочих місцях.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme