На Дніпропетровщині залякані "групою смерті" діти звернулися до поліції

Куратори суїцидальних груп сайту "Вконтакті" погрожували дітям вбити їх батьків

На Дніпропетровщині залякані "групою сме…

Про "Днепру вечернему" повідомив начальник відділу ювенальної превенції управління превентивної діяльності ГУ НП в Дніпропетровській області Олександр Голубятников, передає Depo.Дніпро.

"За його словами, на минулому тижні на телефон "102" зателефонували двоє хлопчиків з Дніпра і Марганця і повідомили про те, що з ними зв'язалися адміністратори сайтів "ВКонтакті" і погрожували вбивством батьків в разі, якщо хлопці не приступлять до виконання завдань смертельного квесту", - зазначив він.

За словами правоохоронця, у цьому році вже мав місце випадок самогубства 14-річного хлопчика. Ще дві дівчинки намагалися вбити себе за допомогою вживання медрепаратів. Інформація про те, що це пов'язано з "групами смерті", не підтвердилася.

Нагадаємо, що У Міністерстві охорони здоров'я звернулися до обласних підрозділів охорони здоров'я з проханням провести медичні огляди дітей шкільного віку на наявність специфічних малюнків і пошкоджень на шкірі. У березні на Дніпропетровщині поліція повернула батькам двох 13-річних учасниць "груп смерті".

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Дніпро

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme