ДСНС опублікувала нові знімки Балаклії після детонації військового арсеналу

У Балаклійському районі Харківської області піротехніки продовжують очищення території від вибухонебезпечних предметів

ДСНС опублікувала нові знімки Балаклії п…

Про це повідомили Depo.Харків у прес-службі Держслужби з надзвичайних ситуацій України.

За відомостями ДСНС, зараз у Балаклії Харківської області працюють 15 піротехнічних розрахунків. Повністю очищено 5 із 9 секторів міста (2 сектори протягом 25 березня).

Всього з початку робіт вилучено 820 вибухонебезпечних предметів. До виконання робіт з розмінування від ДСНС залучено 75 піротехніків та 27 одиниць спеціальної техніки (15 піротехнічних розрахунків).

У районному центрі розпочалося комісійне обстеження пошкоджених будівель.Усього створено 20 груп для комісійного обстеження у складі представників проектних організацій, працівників райдержадміністрації та депутатів міської ради.

Як повідомляв Depo.Харків, уночі 23 березня у Балаклії внаслідок загоряння відбулася детонація військового арсеналу. Через небезпеку для життя з Балаклії та дев'яти прилеглих сіл евакуювали близько 20 тисяч людей. Внаслідок вибухів загинула одна людина, ще близько п'яти отримали поранення. 24 березня військові заявили, що пожежа на арсеналі ліквідована, однак у місті було чути поодинокі розриви снарядів до самої ночі.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme