Бланко-Лещук: Залюбки повернувся б у "Карпати"

Новачок "Шахтаря" Густаво Бланко Лещук розповів про те, яка різниця між його новим клубом та "Карпатами" і про те, що сумує за Львовом

Про це повідомляє Depo.Сектор з посиланням на Sport Arena.

"Найголовніша відмінність - "Шахтар" робить велику ставку на атаку, і форвард з фланговими атакуючими гравцями повинні постійно тиснути на суперника. У "Карпатах" же нападник мав опускатися і більше грати з півзахисниками і захисниками, намагаючись допомагати їм і діяти від оборони. У "Шахтарі" ж потрібно постійно перехоплювати м'яч і чітко взаємодіяти з фланговими гравцями, спираючись на атаку. Також варто сказати, що в "Карпатах" багато грають на довгих передачах і верхових м'ячах, а в "Шахтарі" роблять ставку на гру низом і короткий пас.

Що стосується "Карпат", то там мені в першу чергу запам'яталися вболівальники - вони завжди дуже добре і яскраво підтримували команду. Ну і варто сказати про моїх партнерів по команді, які з часом стали мені друзями. Адже вони мені дуже допомогли у Львові і створювали відмінну атмосферу в колективі. Зараз я вже сумую за "Карпатами", і, якщо колись буде можливість туди повернутися, із задоволенням зроблю це", - заявив футболіст.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme