Анонс сьогоднішніх матчів відбору до ЧС-2018 року

Вже за декілька годин стартують дев'ять матчів в рамках відбіркового циклу до ЧС-2018 року

Про це повідомляє Depo.Сектор.

Три групи, 18 команд і у кожної свої завдання:

Група C. Амбітний Азербайджан прийме в рідних стінах фаворита групи C - збірну Німеччини. Перше місце вже приктично заброньоване німцями, а от за другу сходинку поборяться Чехія, Північна Ірландія та Азербайджан.
В іншому матчі чехи повинні показувати свої претензії на вихід з групи в матчі з аутсайдером всього турніру - збірною Сан-Марино.
Не потрібно забувати про команду, яка у цьому відборі показує не ті результати, які від неї очікують вболівальники. Збірна Норвегії може здивувати опонентів з Північної Ірландії і поточна розстановка команд у групі не повинна вводити в оману.

Група E. В даній групі також пройдуть топові матчі, адже зустрінуться лідери групи. Збірна Чорногорії прийме поляків в столиці і спробує нав'язати боротьбу за першу сходинку в групі.
Не менш цікавим вигладає матч Данія - Румунія, адже при певних розкладах переможець пари може вийти на чисту другу сходинку групи.
Заключний матч - протистояння пострадянських команд, які боряться лише за власний престиж. Навряд чи варто очікувати успіху від команд пари Вірменія - Казахстан за підсумками відбору до Чемпіонату світу. Тому максимум, за що поборяться команди - це 4-та сходинка групи E.

Група F. Найцікавішим матчем шістки виглядає Шотландія - Словенія. У разі перемоги британський колектив зможе підтягнутись в групу лідерів. На більше надіятись не приходиться, адже є великі сумніви, що Англія та Словаччина не дорахуються залікових балів у протистоянні з Литвою та Мальтою відповідно.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme