Вдова Вороненкова більше не розмовлятиме з матір'ю, яка зраділа смерті її чоловіка

Вдова вбитого екс-депутата Держдуми Росії Дениса Вороненкова – Марина Максакова заявила, що вже точно не розмовлятиме зі своєю матір'ю, народною артисткою РРФСР Людмилою Максаковою після її цинічних коментарів трагедії

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на "Медузу".

"Що там бовкнула мама, я не знаю. [Я з нею не розмовляю] вже давно, а зараз, думаю, взагалі не буду. Я не знаю, за яких обставин вона це сказала, але думаю, у них є запис. Вони б не ризикнули публікувати таке без запису", - сказала вдова Вороненкова.

Нагадаємо, що після убивства в Києві Дениса Вороненкова російські ЗМІ поширили висловлювання Людмили Максакової про загибель чоловіка її дочки. "Ну і слава тобі господи. А що з ним ще робити? Дякувати Богу, що, зрештою, людина, яка робила такі підлі вчинки... Він же військовий, його за зраду б давно розстріляли".

Як відомо, оперна співачка Марія Максакова (Максакова-Ігенбергс) - дочка актриси Людмили Максакової і німецького підприємця Петера Андреаса Ігенбергса. У неї подвійне громадянство-Росії та Німеччини.

У грудні 2016 року Максакова разом з чоловіком Денисом Вороненковим і 7-місячним сином Іваном переїхали з Росії в Україну. Двоє її старших дітей від попередніх стосунків залишилися в Москві з батьком, за інформацією ЗМІ, головою Братської ОЗУ Володимиром Тюріним.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme