UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Полтаві активісти продовжують трощити незаконні МАФи

Мирна акція протесту проти незаконного будівництва тимчасових споруд закінчилася руйнуванням металевої огорожі будівельного майданчика

У Полтаві активісти продовжують трощити…

25 березня близько сотні активістів зібралися на вулиці 23 вересня у Полтаві на акцію протесту проти незаконного будівництва тимчасових споруд, повідомляє кореспондент Depo.Полтава.

Фото Facebook ВО "Свобода" Полтава.

Втім мирною акція не вийшла - невдовзі люди почали демонтувати металевий паркан однієї з незаконних забудов біля універсаму "Полтава", який перекривав рух по тротуару. Як виявилося там вже була вирита траншея та закладена арматура, хоча будівництво малих архітектурних форм (МАФ) не передбачає облаштування фундаменту.

Поліція спостерігала за акцією, але не втручалася. Пізніше на місце протесту прибув і очільник Патрульної поліції Полтави Віталій Мельничук.

Депутат Олександр Шамота на своїй сторінці у "Фейсбуці" повідомив, що до протестувальників підійшли колишній депутат міськради, екс- директор КП "Полтава-Сервіс" Юрій Пантюх та голова ради підприємців міста Евген Дикань. За словами Шамоти, Пантюх почав образливо говорити про присутніх активістів та спровокував бійку.

Відео з каналу YouTube Єгора Прокопця.

На ранок 25 березня забудовник вже відновив паркан на попередньому місці.

Фото Facebook Сергія Чередніченка.

Нагадаємо, що 17 березня обурені полтавцірозтрощили будівельні конструкції, встановлені в арці "Газетного ряду" по вул. Соборності, 27. Люди вважають, що ФОП "Степаненко" незаконно заблокував аварійний вихід, тож мешканці будинку хвилюються за безпеку свого життя.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme