UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У ФІФА позбуваються спогадів про Блаттера та інших корупціонерів

Меморіальну табличку з ім'ям екс-президента ФІФА Йозефа Блаттера і членів виконавчого комітету організації 2007 року було прибрано з штаб-квартири ФІФА у Цюріху

Про це повідомляє Depo.Сектор з посиланням на AP.

Йдеться про табличку, яка була встановлена ​​в приміщенні для прийомів в пам'ять про будівництво і відкриття нової будівлі штаб-квартири ФІФА, вартістю $200 млн, в 2007 році. Як зазначається, більшість функціонерів, чиї імена були приведені в табличці, в даний момент також перебувають під слідством і відсторонені від футбольної діяльності.

Нагадаємо, що швейцарське федеральне бюро юстиції 25 вересня 2015 року відкрило справу проти Блаттера за підозрою в незаконному переведенні в 2011 році двох мільйонів швейцарських франків Мішелю Платіні, який займав у той час пост глави УЄФА. Арбітражна палата комітету з етики ФІФА 21 грудня 2015 року усунула Блаттера і Платіні від футболу на вісім років. Апеляційний комітет ФІФА 24 лютого 2016 року скоротив термін відсторонення чиновників до шести років. Блаттер і Платіні подали апеляції в CAS. У травні суд скоротив відсторонення Платіні до 4 років, а 5 грудня оголосив про відхилення апеляції Блаттера.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme