У Балаклії триває розмінування, - Міноборони

На військовому арсеналі на Харківщині продовжують вибухати поодинокі снаряди

У Балаклії триває розмінування, - Мінобо…

Як повідомили Depo.Харків у прес-службі Міністерства оборони України, пожежу на складах в Балаклії ліквідовано, станом на ранок, 25 березня, фіксуються поодинокі детонування боєприпасів, що все ще знаходяться на відкритих майданчиках арсеналу.

За відомостями Міноборони, це обумовлено наявністю окремих осередків тліючого вогню. Наразі вживаються відповідні заходи з метою недопущення повторного загоряння.

Військові сапери спільно з фахівцями МНС перевіряють місцевість на наявність боєприпасів що не розірвалися, оперативно реагують на повідомлення мешканців міста про небезпечні знахідки. На місце одразу прибувають оперативні групи, які займаються вивезенням знайдених снарядів на завчасно підготовлені майданчики.

У місті та околицях працюють групи цивільно-військового співробітництва Збройних Сил України, які допомагають населенню долати наслідки надзвичайної ситуації.

Роботи щодо подальшої ліквідації наслідків пожежі продовжуються.

Нагадаємо, що 23 березня у Харківській області стався вибух на складі боєприпасів. Через вибухи була проведена евакуація населення, деякі люди виїжджали із прилеглих районів самостійно. Поліція закрила в'їзд в місто, звідки лунали вибухи. У зоні вибухів заборонили польоти.

Пізніше в Міноборони озвучили версії вибухів на складі боєприпасів.

Внаслідок надзвичайної події загинула жінка.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme