Стало відомо, коли в Балаклії відновлять газопостачання та електрику

У неділю, 26 березня, в Балаклії планують відновити електропостачання

Як повідомили Depo.Харків у прес-службі Харківської ОДА, про етапи відновлення зруйнованих будинків і об'єктів соціальної інфраструктури розповіла голова Харківської облдержадміністрації Юлія Світлична.

За інформацією Світличної, в неділю, 26 березня, буде повністю відновлено електропостачання міста Балаклія, у всіх навколишніх селах світло вже є. Роботи з підключення газу займуть більше часу. Наразі цим процесом зайняті 140 працівників газової служби.

"Ми плануємо відновити газопостачання до наступного четверга. Необхідно враховувати, що населення Балаклії - 29 тисяч осіб. Ми докладемо максимум сил, щоб завершити цю роботу в стислі терміни", - підкреслила Світлична.

Вона також зазначила, що в Балаклії вже відновив роботу найбільший із супермаркетів, найближчим часом почнуть працювати інші магазини. Також відновили роботу аптеки, які забезпечені всіма необхідними медикаментами. Для гарантування безпеки в місті та селах триває цілодобове патрулювання силами ЗСУ, а також додаткових патрулів поліції, які прибули з Харкова.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme