UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Шевченко: Зробив вибір на користь Кучера і Ордця, щоб грамотніше зіграти в обороні

Тренер збірної України Андрій Шевченко прокоментував поразку від Хорватії

Про це повіомляє Depo.Сектор з посиланням на телеканал Футбол.

"Хорвати дуже добре нас знали. Те, що ми намагалися зробити на початку гри, їм вдавалося загасити. У нас були моменти. У другому таймі хлопці проявили характер, були хороші комбінаційні моменти. Були помилки, не реалізували свої можливості забити. Забий ми м'яч, рахунок зустрічі був би 1:1.

Я задоволений гравцями. Є ті виконавці, яких ми маємо в своєму розпорядженні. Хлопці вичавлюють з себе максимум. Ви знаєте, з якими проблемами ми приїжджали. Ігрова практика має велику роль. Хоча Коноплянка у другому таймі додав. Нам потрібні такі матчі на такому рівні. Ми даємо грати молоді, яка отримує досвід і може стати лідерами команди.

Ордець і Кучер? Хорвати практично грали в два нападаючих. Будь-яка атака хорватів - Манджукич відігрувався і втікав до нашого другого центрального захисника. Ми знали про це і очікували такого. Мій вибір припав на солідність в обороні. Це мій вибір, який ми зробили, щоб більш грамотно зіграти в обороні.

Що стосується Кравця - в першому таймі він виконав багато чорнової роботи. Я не можу сказати, що хтось випав з гри. Були помилки, були хороші моменти. Ми грали з сильним суперником. Коли ми отримували м'яч, нам не вистачало холоднокровності і концентрації", - сказав Шевченко.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme