UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Працівниця стратегічного підприємства Хмельниччини контактувала з сепаратистами

У соцмережах прицівниця Хмельницької АЕС закликала до підтримки бойовиків ОРДЛО

Працівниця стратегічного підприємства Хм…

Працівники СБУ Хмельниччини виявили жительку області, яка своїми діями могла нести загрозу національній безпеці, передає Depo.Хмельницький.

Про це повідомив очільник регіонального управління СБУ Сергій Харченко в інтерв'ю виданню НГП.

"Нещодавно мешканці міста Нетішин оголосили від імені служби безпеки України офіційне застереження про неприпустимість протиправної поведінки. Її дії кваліфікувались як такі, що межують із вчиненням злочинів, передбачених ст. 258-3 (матеріальне, організаційне чи інше сприяння створенню або діяльності терористичної групи чи терористичної організації) та ст. 258-5 (фінансування тероризму)", - повідомив СБУшник.

Як з'ясувалось, жінка протягом тривалого часу контактує у соцмережах з бойовиками ОРДЛО, усіляко підтримує їх діяльність і вважає, що це українська влада розв'язала війну на сході. Не визнає того, що Росія надає бойовикам зброю, а свято вірить, що "ополченці" самі навчилися стріляти із важкого озброєння, яке відібрали у боях із ЗСУ.

На своїй сторінці "вКонтакті" вона активно закликала фінансово допомагати пораненим бойовикам.

Крім того прихильниця "руського міра" працювала на стратегічному об'єкті - Хмельницькій АЕС - та мала доступ до особливих робіт.

За такі дії зрадниця може бути покарана позбавленням волі на строк від 3-х до 15 років, а в окремих випадках – довічне ув'язнення.

Нагадаємо, інженера ХАЕС підозрюють у співпраці з терористами.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme