Півтори сотні випускників Академії сухопутних військ отримали військове звання "лейтенант"

У подальшому молоді офіцери продовжать службу у бойових частинах Збройних сил України

У суботу, 25 березня, у Львові, у Національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, відбувся урочистий ритуал дострокового випуску молодих офіцерів. Військове звання "лейтенант" отримали півтори сотні вихованців вишу. Про це пише Depo.Львів з посиланням на прес-службу ЛОДА.

На урочистості завітали представники Командування Сухопутних військ, обласної влади та органів місцевого самоврядування Львівщини, керівники силових структур регіону, командири військових частин й установ Львівського гарнізону, представники громадськості, духовенства.

Із важливою подією у житті випускників Академії сухопутних військ привітав голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка.

"Сьогодні за вашою спиною — мудрість ваших викладачів, котрі передали вам знання та досвід. За вашою спиною - також досвід українського війська — від княжих часів — і до сьогодні, коли українські воїни перемагають ворога на теренах Східної України, - наголосив голова ОДА. - Я переконаний, що ви як молоді лейтенанти прагнете, аби на ваших погонах засяяли генеральські зірки. Проте цього можна досягнути лише щоденною працею — над собою, суспільством та повагою до людей, котрі поруч. Своїх бійців виховуйте так, аби вони ніколи не сумнівалися у правдивості ваших слів та вчинків. Адже від сьогодні ви не просто офіцери, ви майбутні командири спільної української перемоги".

У подальшому молоді офіцери продовжать службу у бойових частинах Збройних сил України. Чимало з них після становлення на посадах та злагодження у підрозділах поїдуть на завдання у зону АТО.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme