UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Іноземні інструктори покажуть військовим, як ліквідовувати наслідки вибухів в Балаклії

Іноземні партнери готові надати допомогу в ліквідації наслідків на військовому арсеналі на Харківщині

Іноземні інструктори покажуть військовим…

Як повідомили Depo.Харків у прес-службі Міністерства оборони України про це сьогодні, 25 березня,повідомив заступник Міністра оборони України генерал-лейтенант Ігор Павловський за підсумками зустрічі з групою від військового аташату Посольства США в Україні.

За відомостями Павловського, військові сапери спільно з фахівцями МНС перевіряють місцевість на наявність вибухонебезпечних предметів та вивозять знайдені боєприпаси, що не розірвалися, на завчасно підготовлені майданчики.

Постійно проводиться інженерна розвідка. Військовою службою правопорядку організовано охорону території.

Старший групи іноземних представників Поул Шмітт повідомив, що завданням групи було ознайомлення з поточною ситуацією на арсеналі з метою визначення обсягів і характеру майбутньої допомоги від країн-партнерів.

Поул Шмітт зауважив, що на даний час може йтися про навчання та інструктаж іноземними фахівцями українських військових з питань ліквідації наслідків надзвичайних подій, а також надання технічної допомоги.

Як повідомляв Depo.Харків, у Харківській області стався вибух на складі боєприпасів. Через вибухи була проведена евакуація населення, деякі люди виїжджали із прилеглих районів самостійно. Поліція закрила в'їзд в місто, звідки лунали вибухи. У зоні вибухів заборонили польоти.

Пізніше в Міноборони озвучили версії вибухів на складі боєприпасів.

Внаслідок надзвичайної події загинула жінка.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme