Чоловік розгулював по Черкасам з пакетом тротилу і гранатою

Поліцейські затримали на вулиці в Черкасах підозрілого чоловіка з вибухонебезпечними предметами

Чоловік розгулював по Черкасам з пакетом…

Слідчим відділенням Черкаської поліції відкрито кримінальне провадження за ознаками статті 263 Кримінального кодексу України, відносно 38-річного мешканця Черкас, який зберігав вибухонебезпечні предмети, повідомляє Depo.Полтава з посиланням на прес-службу обласної поліції.

В ході відпрацювання території Черкаського району на одній із вулиць поліцейські помітили чоловіка який, побачивши правоохоронців, різко змінив напрямок руху та почав тікати. Він був зупинений поліцейськими.

При поверхневому огляді в пакеті, який знаходився при ньому, було виявлено тротилову шашку, гранату РГД-5 та запал до неї. Як пояснив сам 38-річний мешканець Черкас, дані предмети він знайшов у лісі поблизу села. Знахідку віз додому. Всі предмети було вилучено та направлено на експертизу.

Слідчим відділенням Черкаського відділення поліції відкрито кримінальне провадження за ознаками частини 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Черкаси

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme