20 яскравих знімків від кращого в світі весільного фотографа

Віктор Лакс робить неперевершені емоційні весільні фотографії 

20 яскравих знімків від кращого в світі…

Віктор Лакс був визнаний кращими в жанрі громадської фотографії в рамках престижного конкурсу асоціації весільних фотографів Fearless за 2016 рік. 36-річний іспанець займається фотографією з тих пір, як закінчив навчання в Сарагосе. Він працював фотокореспондентом в іспанських газетах і в національному інформаційному агентстві Efe, але з 2008 року вирішив присвятити себе фотографуванню весіль.

Віктор був в захваті від діапазону творчих можливостей, який надає весільна зйомка, і виявив, що існує інша фотографія. Без навмисного позування, без декорацій, без усього, що може змінити моменти цього особливого для двох людей дня. Так просто і водночас так складно - розповісти історію свого життя через їх зображення і призму їх світогляду.

Фотограф намагається не просто натиснути на кнопку, а законсервувати кожну мить, щоб воно збереглося назавжди. Для нього єдиний спосіб створення весільного репортажу, щоб відчувати задоволення від результату своєї роботи, - це активно спілкуватися з нареченим і нареченою, прожити разом з ними цей особливий день.

Цей знімок визнаний кращим за підсумками конкурсу Fearless.

Фото: Victor Lax

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme