З'явилися нові кадри розмінування Балаклії

Станом на 13:00 24 березня на території військового арсеналу у Балаклії Харківської області спостерігаються вибухи з різною інтенсивністю - приблизно два вибухи в годину

З'явилися нові кадри розмінування Б…

Як повідомили Depo.Харків у ГУ ДСНСУ в Харківській області, гасіння пожежі на території арсеналу проводиться спеціальним підрозділом Міноборони із залученням двох пожежних танків.

Групами з представників ДСНС, Нацполіції, місцевих органів влади здійснено обхід 120 багатоквартирних будинків для виявлення та евакуації осіб з обмеженими можливостями.

Підрозділами ДСНС ліквідовано близько 16 пожеж, які виникли внаслідок попадання вибухонебезпечних предметів.

"До ліквідації наслідків надзвичайної ситуації залучено 1 435 осіб та 226 од. техніки, у тому числі від ДСНС 390 чоловік та 100 од. спеціальної та пожежної техніки, 9 піротехнічних розрахунків (45 чоловік та 20 од. техніки). Додатково залучено резервні сили та засоби у складі 6 піротехнічних розрахунків (30 осіб та 7 од. техніки) з Сумської, Житомирської, Вінницької, Кіровоградської, Черкаської та Хмельницької областей, які слідують до м. Балаклія для ліквідації наслідків надзвичайної ситуації. З метою виконання робіт з виявлення та вилучення вибухонебезпечних предметів м. Балаклія розбито на 9 секторів", - зазначили в ДСНС.

Нагадаємо, що у Харківській області стався вибух на складі боєприпасів. Через вибухи була проведена евакуація населення, деякі люди виїжджали із прилеглих районів самостійно. Поліція закрила в'їзд в місто, звідки лунали вибухи. У зоні вибухів заборонили польоти.

Пізніше в Міноборони озвучили версії вибухів на складі боєприпасів.

Внаслідок надзвичайної події загинула жінка.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme