Як у Львові діти знущаються над батьками

85-річну жінку серед ночі вивезли в поле

Як повідомляє Depo.Львів з посиланням допис Юлії Кобиренко у спільноті "Варта-1", у Пустомитівському районі посеред поля знайшли 85-річну львів'янку Світлану Власенко.

За словами Кобиренко, літню жінку вона знайшла в полі поблизу населеного пункту Ставчани, коли проводила наукові дослідження.

"Я, як науковець планувала подивитися на свій дослід, але не дійшла до нього, бо побачила нерухоме тіло жінки. Налякалась страшенно, бо навколо тільки я, тіло чи живе чи мертве і чисте поле. Близько я не підходила, викликала швидку і поліцію. На щастя під'іхали моі співробітники, ми думали, що жінка мертва та на щастя вона зашевелилася!", - йдеться в дописі пані Юлії.

Покинутою серед поля виявилася 85-річна Власенко Світлана Дмитрівна, мешканка міста Львова. А в поле, за словами жінки, її привезла власна донька, яка таким чином хоче позбутися матері та отримати квартиру.

"Від того, що я почула далі "волосся стало дибки". Виявляється іі вночі вивезли в поле за вказівкою іі єдиної дочки Власенко Аделі Володимирівни. Світлана Дмитрівна, незважаючи на свій вік, грамотна (закінчила Львівську політехніку і 40 років працювала головним інженером), повністю адекватна, культурна жінка, але дуже замучена і виснажена знущаннями дочки і трьох внуків, які через квартиру і майно бабусі прагнуть іі смерті", - пише Юлія Кобиренко.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme