Влада Львівщини обіцяє відремонтувати основні магістралі області

На Львівщині минулого року відремонтовано 500 км доріг

На Львівщині протягом трьох років будуть відремонтовані усі основні транспортні магістралі. Про це під час засідання колегії Львівської ОДА розповів голова Олег Синютка, пише Depo.Львів.

Він відзначив, що минулого року у області відремонтовано 500 км доріг.

"Цього раніше ніколи не робилось. Це позитив і ми не повинні стидатись про це говорити", - сказав Синютка.

Він також відзначив, що у області також минулого року відремонтовано понад 1300 об'єктів.

"Ми зайшли у 2/3 населених пунктів області. Це безпрецедентна кількість об'єктів. Якщо системно боротись із корупцією, то можна добитись покращення умов життя наших мешканців", - сказав Синютка.

Він також відзначив, що у області відкрито 50 нових підприємств.

"На "Фуджікурі", "Бадері" зарплата становить 6-7 тисяч гривень. Ми показуємо, що у складних умовах можемо рухати країну вперед. Я переконаний, що якби у сесійній залі ми з'ясовували стосунки з обласною радою, то не зробили б і десятої частини того, що вже реалізовано. Також я переконаний, що якщо б не спілкувались із громадськими організаціями, то також багато проектів не було б реалізовано", - сказав Синютка.

Він також відзначив, що загалом, щоб повністю відремонтувати дороги у Львівській області, потрібно 10 років, адже у рік робиться 500 км, а загальна протяжність доріг складає більше восьми тисяч кілометрів.

Заступник голови ОДА Ірина Гримак додала, що підрядник за свої кошти зараз усуває недоліки на трасі "Львів – Тернопіль".

"Відновлювати дефекти на цій дорозі буде підрядник і за цю частину роботи йому кошти не заплачено. Також зараз йде у судовому порядку справа на розірвання договору із недобросовісним підрядником на трасі до Рогатина. Справа знаходиться у суді, а ми оголосили новий тендер на цю дорогу", - повідомила Ірина Гримак.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme