UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Виправним закладам Ізяславщини повернули півтори сотні гектарів наділів

Суд відібрав землю в п'ять з лишнім мільйонів гривень відібрав в орендаря

Виправним закладам Ізяславщини повернули…

Судове рішення щодо поверення землі її законному власнику на Ізяславщині виконали, повідомляє Depo.Хмельницький за інформацією прес-служби облпрокуратури.

Між державними установами "Ізяславська виправна колонія №31", "Замкова виправна колонія №58" та місцевим агровиробником укладено договіри підряду, відповідно до яких підприємству передали у користування земельні ділянки, розташовані на території Ізяславського району, загальною площею 154 га.

Під виглядом вказаних правочинів насправді приховали оренду землі, призначеної виключно для забезпечення виконання завдань установ виконання покарання.

В порушення вимог законодавства зазначена земельна ділянка фактично використовувалась приватним суб'єктом господарювання для отримання прибутку.

Діючи на захист інтересів держави, прокуратура області звернулась до суду з вимогами визнати договір підряду недійсним та припинити зобов'язання за ним на майбутнє. Суд позицію прокуратури підтримав, на сьогодні рішення господарського суду Хмельницької області виконано у повному обсязі та земельні ділянки вартістю понад 5,3 млн. грн. повернули.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme