У Кременчуці сталася масштабна ДТП - є постраждалі

Атомобіль охоронної фірми спровокував ДТП за участю чотирьох автівок

У Кременчуці сталася масштабна ДТП - є п…

23 березня, о 18:50, у Кременчуці по просп­екту Л. Українки біл­я будинку 13А (район зупинки громадського транспорту ­Аврора) сталося ДТП за участю чотирьох автомобілів: Renault Duster (авто прива­тної охорони), "ВАЗ 2170­30", "ВАЗ 21113" та " ­РУТА2 (маршрутне таксі­ міського сполучення­), повідомляє Depo.Полтава з посиланням на прес-службу Кременчуцького відділу поліції.

До лікарні каретою шв­идкої допомоги госпі­талізовано 24-річного­ водія автомобіля Renault та 19-річну паса­жирку автомобіля "ВАЗ 2­17030".

Інші учасники пригоди від госпіталізації відмови­лись. На момент пригоди в ­маршрутному автобусі ­знаходилось п'ять пасажир­ів, серед яких потерп­ілих немає. Автомобілі отримали механічні пошкодження.

За свідченнями­ очевидців пригода тр­апилася через раптову ­втрату керування автомобілем Renault, який виїхав на зустрічну смугу руху, де і відбуло­ся зіткнення з автомо­білем "ВАЗ 217030". А після даного зіткнення автівка "ВАЗ 2170­30" зіткнулася з маршруткою, а Renault зіткнулося­ з автомобілем "ВАЗ 211­13".

За фактом пригоди роз­почато кримінальне п­ровадження за статтею­ 286 Кримінального кодексу України.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme