UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Труханов відвідав Брюсель: Одеса стала партнером Євросоюзу з охорони екології Чорного моря

В ході зустрічей обговорювалися питання інвестиційної привабливості Одеси і розвитку бізнес-співпраці

Труханов відвідав Брюсель: Одеса стала п…

Мер Одеси Геннадій Труханов з 19 по 23 березня 2017 року перебував з офіційним візитом в Брюсселі, пише Depo.Одеса з посиланням на прес-службу міської ради.

В ході другого і третього днів перебування Труханов відвідав Європейський парламент, де провів ряд переговорів з главами комітетів і керівниками відділів з питань співробітництва в реалізації проектів з берегоукріплення та охорони екології Чорного моря на основі побратимських відносин з містами Болгарії і Румунії.

Також були підняті питання транспорту і транспортної логістики, теплоенергетики та енергоефективності. В рамках запланованих заходів Одеський міський голова відвідав будівлю Брюссельської школи, побудоване із застосуванням технологій високої енергоефективності.
Крім того, проведено ряд переговорів з керівниками Союзу італійських торгово-промислових палат, Паризької торгової промислової палати та Асоціації торгово-промислових палат Європи. В ході зустрічей обговорювалися питання інвестиційної привабливості Одеси і розвитку бізнес-співпраці.

Всі новини Одеси читайте на Depo.Одеса

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme