UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Тернопільським артилеристам передали відновлену техніку

Жителі Підволочищини відремонтували власним коштом техніку бійцям

Тернопільським артилеристам передали від…

На центральній площі Підволочиська в урочистій обстановці відбулась передача військовим декількох одиниць відновленої військової техніки, яку власними силами та коштами провели підприємці району, повідомляє Depo.Хмельницький з посиланням на допис в ФБ 44 окремої артилерійської бригади.

Захисникам України вручили подарунки - дизельний електро-генератор і маскувальну сітку, яку напередодні виготовили учні школи власними силами.

Командування військової частини вирішило відзначити добродіїв, нагородити грамотами і подяками. З цієї нагоди зібралися представники влади району, військовослужбовці, громадськість. Були присутні учні шкіл, учасники АТО і ветерани.

За словами артилеристів, добре, коли є така підтримка у тилу, адже подібна справа потребує значних витрат, багато техніки є волонтерською і кошти на її ремонт з військового бюджету не виділяють, тому така підтримка меценатів є доволі вагома.

Священнослужителі освятили військову техніку і побажали хлопцям швидкого повернення додому.

Водії ж з першого разу завели мотори і під гуркіт потужних двигунів та супровід поліції вирушили у бік свого пункту постійної дислокації.

Незабаром підрозділ в повному складі проходитиме бойове злагодження на одному із загальновійськових полігонів де особовий військовослужбовці згідно своїх посад будуть вдосконалювати військові навички та відточувати влучність, точність і швидкість у своїх професійних діях.

Минуло небагато часу відтоді, як із зони АТО прибув ешелон з особовим складом і технікою артилерійської бригади.

"Відпочивши та набравшись нових сил військовослужбовці повертаються до звичної та закріпленої за кожним роботи. Багато необхідного встигли зробити на мирній території артилеристи під час умовного перепочинку. Було потрібним у стислі строки відновити техніку, провести її сезонне обслуговування, замінити шини із зимових на літні, тощо", - пишуть віськові.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Тернопіль

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme