США посилять правила в'їзду для іноземців, - ЗМІ

Адміністрація США має намір зробити жорсткішими умови в'їзду на територію країни 

Про це повідомила газета The New York Times з посиланням на меморандуми для внутрішнього користування, розіслані держсекретарем Рексом Тіллерсоном по американських диппредставництвах, передає Depo.ua.

Згідно з цим меморандумом, будуть посилені правила в'їзду до США для громадян всіх країн, за винятком 38 держав, серед яких Австралія, Японія, Південна Корея та майже вся Європа.

За даними видання, нові приписи розроблені для виконання меморандуму президента США Дональда Трампа від 6 березня, в якому він доручив держдепартаменту та іншим відомствам посилити перевірку осіб, що в'їжджають в США.

Працівники консульств ретельно перевірятимуть іноземців щодо зв'язків з ІДІЛ.

Вказується, що бажаючі отримати в'їзну візу в США повинні будуть повідомляти про всіх роботодавців і відвідані країни за останні 15 років. Крім того, від іноземців вимагатимуть надати всі свої адреси електронної пошти, телефонні номери та логіни до соціальних мереж.

Нагадаємо, президент США Дональд Трамп уже двічі зазнав поразки в судах, намагаючись ввести заборону на в'їзд до країни для громадян спочатку семи, а згодом шести переважно ісламських держав, зокрема Ірану, Ємену та Судану.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme