Садовий пояснив, чому у Львові зросла вартість комунальних послуг

Коригування тарифу на оплату послуги з утримання будинків та прибудинкових територій пов'язане зі збільшенням мінімальної зарплати

На сесії міської ради Львова під час розгляду депутатських запитів було озвучено питання щодо коригування тарифу на оплату послуги з утримання будинків та прибудинкових територій. Як пояснив міський голова Львова Андрій Садовий, відповідне рішення виконавчий комітет прийняв на виконання рішення Уряду та у зв'язку з коригуванням рівня мінімальної заробітної плати. Про це пише Depo.Львів.

"Ми не маємо права не виконувати рішення, коли коригується заробітна платня для працівників житлово-комунальної сфери, для двірників. Це на виконання рішення Уряду", - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, 10 березня виконавчий комітет ЛМР прийняв рішення про коригування тарифу на оплату послуги з утримання будинків та прибудинкових територій, у зв'язку із зростанням мінімальної заробітної плати. Тариф на оплату послуг з утримання будинків та прибудинкових територій визначався індивідуально для кожному будинку. До прикладу, однокімнатна квартира на вул. Саксаганського платила 0,99 грн, а тепер буде платити 1,51 грн. за м2.

Трикімнатна квартира на вул. Менделєєва платила 1,12 грн, а буде платити 1,71 грн. за м2.

У Сихівському районі трикімнатна квартира на вул. Полуботка платила 1,60 грн, тепер - 2,30 грн. за м2.

Новий тариф на оплату послуги з утримання будинків та прибудинкових територій вступає в дію з 1 квітня.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme