Путін зустрівся з подругою Ле Пен

Президент Росії Володимир Путін зустрівся в Кремлі з кандидатом в президенти Франції Марін Ле Пен

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на РИА Новости.

Путін запевнив Ле Пен, що Росія надає дуже великого значення відносинам з Францією і в жодному разі не хоче впливати на президентські вибори в цій країні. При цьому він відзначив, що Росія залишає за собою право спілкуватися з усіма політичними представниками, "як роблять наші партнери в Європі і США".

"Ми надаємо дуже великого значення нашим відносинам з Францією, при цьому ми намагаємося підтримувати рівні стосунки як з представниками чинної влади, так і з представниками опозиції", - зазначив російський президент.

У свою чергу, Ле Пен заявила, що у Франції з Росією глибокі культурні, економічні і стратегічні зв'язки. "Ця зустріч особливо важлива, коли така серйозна терористична загроза нависла над нами", - сказала французький політик.

Нагадаємо, лідер партії "Національний фронт" і кандидат у президенти Франції Марін Ле Пен прибула до Москви на запрошення комітету Держдуми Росії з міжнародних справ.

Зазначимо, що починаючи з 2011 року Ле Пен відвідала Росію чотири рази, проте поточний візит є знаковим, оскільки вона є учасницею президентських перегонів у Франції.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme