Після обшуків СБУ у "Київавтодорі" його керівники пішли у термінову відпустку

Директор Київавтодору Олександр Густєлєв і його перший заступник Юрій Баранов не з'явилися на засідання антикорупційної комісії Київради

Про це повідомляє Depo.Київ з посиланням на gazeta.ua.

Депутати Київради викликали чиновників дати пояснення про ситуацію, яка склалася навколо діяльності "Київавтодору" і ремонту доріг в Києві у зв'язку з останніми обшуками на підприємстві.

Виявилося, що гендиректор "Київавтодору" Олександр Густєлєв, одночасно зі своїм першим заступником Юрієм Барановим, пішов у відпустку. Таку інформацію у вигляді листа на комісію направив заступник гендиректора "Київавтодору" Валентин Осипов.

На даний момент невідомо, чи знаходяться зазначені вище чиновники "Київавтодору" на території України.

У той же час, на засідання комісії "Київавтодор" не делегував жодного свого представника.

За повідомленнями у ЗМІ, директор департаменту транспорту Сергій Майзель одразу після обшуків у "Київавтодорі" написав заяву про звільнення.

Нагадаємо, 22 березня, Служба безпеки України проводить обшук в офісі КК "Київавтодор". Згодом комунальники підтвердили, що в їхньому офісі відбуваються обшуки.

Співробітники СБУ спільно з Генпрокуратурою викрили посадовців комунальної корпорації "Київавтодор" на розкраданні сотень мільйонів гривень.

Але у "Київавтодорі" після обшуків СБУ звинуватили спецслужбу у брехні. Мовляв, фотографії з обушків не відповідають реальності.

Раніше Державна аудиторська служба виявила завищення вартості ремонту автодоріг столиці на 11 млн гривень за підсумками перевірки КП "Київавтодор".

У свою чергу, КК "Київавтодор" заявляє, що Держаудитслужба безпідставно звинувачує корпорацію у завищенні вартості ремонтів доріг на майже 11 мільйонів гривень.

Додамо, що під час обшуків в офісі "Київавтодору" силовики пізніше завітали і до помешкання гендиректора "Київавтодору".

Також тепла погода заважає Кличку звільнити гендиректора "Київавтодору" Густєлєва.

Всі новини Києва читайте на Depo.Київ

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme