UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Однією пожежною командою на Хмельниччині побільшало

У Понінці відтепер запрацювала місцева пожежна команда

Однією пожежною командою на Хмельниччині…

У Полонському районі лави рятувальників поповнилися новою місцевою пожежною командою, повідомляє Depo.Хмельницький за інформацією прес-служби ДСНС області.

У Понінці за участі заступника начальника Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області Сергія Нікітішина відбулося урочисте відкриття нового підрозділу рятувальників.

"Для успішного виконання своїх обов'язків команда забезпечена належним захисним одягом та спорядженням, їй створено усі необхідні умови для несення служби: пункт зв'язку частини, теплі та затишні кімнати відпочинку, їдальня та просторий гараж для рятувальної техніки і спорядження. На озброєнні у новоспечених вогнеборців є пожежний автомобіль, моторні рятувальні човни та дві мотопомпи. Це надасть змогу не лише оперативно ліквідовувати пожежі, але й рятувати людей на воді", - переконані в службі.

Пожежно-рятувальний підрозділ забезпечуватиме пожежну безпеку 6-ти навколишнім селам. Окрім того, 40% території Понінківської громади вкриті густим лісом. А ще у населеному пункті функціонує хімічно-небезпечне підприємство - картонно-паперова фабрика. Тож заходи безпеки тут зайвими не будуть. Штат рятувального підрозділу налічує 14 бійців.

У поточному році у Службі порятунку Хмельниччини планують відкрити щонайменше ще дві місцеві пожежно-рятувальні команди. Проект відбувається у рамках реформи відомства.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme