На Житомирщині пасажирів у маршрутках возили п'яні водії

За місяць житомирські поліцейські зупинили п'ятьох п'яних водіїв маршруток

 

На Житомирщині пасажирів у маршрутках во…

Понад 170 правопорушень зареєстровано працівниками Управління превентивної діяльності ГУНП в Житомирській області під час проведення комплексу спеціальних заходів у сфері забезпечення пасажирських перевезень. Про це повідомляє Depo.інниця з посиланням на прес-службу головного управління Національної поліції в Житомирській області.

"Загалом за період проведення заходів задокументовано 174 порушення Правил дорожнього руху водіями пасажирських транспортних засобів. Найбільше серед них фактів відхилення від визначених маршрутів, нехтування правилами перевезення пасажирів, а також невідповідна комплектація транспортних засобів. Окрім того, до відповідальності притягнуто 5 водіїв маршруток за керування ними у стані алкогольного сп'яніння", - розповів заступник начальника ГУНП Житомирщини Артем Лисогор.

Двох нетверезих водіїв було зупинено у м. Бердичеві 15 лютого та 1 березня, інших – у Житомирському та Любарському районах й у м. Андрушівці. У двох з цих випадків водії не мали при собі ще й документів, які б дозволяли їм керувати транспортними засобами.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Житомир

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme