UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Запоріжжі "замироточило": Священики кажуть, що на стінах церкви проступили лики апостолів

Диво побачили у храмі на честь преподобного Серафіма Саровського, що належіть УПЦ МП, в Мелітополі

На Запоріжжі "замироточило": Священики к…

Про це священики розповіли на сайті Запорізької єпархії УПЦ, передає портал Depo.Запоріжжя.

Зображення апостолів Петра і Павла священики побачили на стінах, поруч із відповідними іконами. Вважають, що технологія їхньої появи нагадує рентгенівську: в якості чутливої плівки виступила стіна, а випромінювали невидимі оку промені, мабуть, ікони.

"Виявлені в храмі зображення за зовнішнім виглядом нагадують рентгенівський знімок. Останній виходить в результаті впливу рентгенівських променів на об'єкт, під яким перебуває чутлива плівка, яка і фіксує зображення об'єкта в негативі. У нашому випадку об'єкт - ікона апостола, у якості чутливої плівки виступає стіна, але що є променями, які пройшли через ікону і залишили зображення на стіні? Місця, де закарбувалися контури апостолів, симетричні, не перебувають під прямим впливом сонячних променів, а самі ікони не прозорі і ззаду наглухо закриті фанерою, на якій немає взагалі ніяких слідів", - коментують диво в єпархії.

Нагадаємо, нещодавно про гучне диво - мироточення бюста російського імператора розповіла "екс-прокурор" Криму Наталія Поклонська. Церква заяву спростувала.

Всі новини Запоріжжя сьогодні читайте на Depo.Запоріжжя

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme