UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Вінниччині учасники АТО та їхні діти можуть отримати компенсацію за оплату навчання у вищій школі

Порядок компенсації ухвалили депутати обласної ради

На Вінниччині учасники АТО та їхні діти…

Сьогодні, 24 березня, депутати Вінницької обласної ради затвердили порядок компенсації за оплату навчання учасників антитерористичної операції та їхніх дітей протягом І та II семестру 2016-2017 навчального року. Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на прес-службу Вінницької обласної ради.

Йдеться про контрактну форму навчання на денному відділенні вищих навчальних закладів Вінницької області І-ІІ та ІІІ-ІV рівнів акредитації, незалежно від форми власності закладу.

Порядок визначає механізм здійснення одноразової компенсаційної виплати студентам (уродженцям Вінницької області), з числа осіб, визнаних учасниками бойових дій, та їхніх дітей, а також дітей, один із батьків яких загинув (зник безвісти) у районі проведення антитерористичної операції, бойових дій чи збройних конфліктів, або помер внаслідок поранення, контузії чи каліцтва, одержаних у районі проведення антитерористичної операції, бойових дій чи конфліктів, а також внаслідок захворювання, одержаного в період участі в антитерористичній операції.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme