UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Сумщині викрили підприємця-шахрая, що привласнював бюджетні кошти

У Роменському районі підприємець підробив документи та привласнив понад 80 тис грн. бюджету

На Сумщині викрили підприємця-шахрая, що…

Прокурори Роменщини підозрюють місцевого підприємця у підробці офіційних документів та привласненні понад 80 тис грн бюджетних коштів, повідомляє Depo.Суми з посиланням на прес-службу прокуратури Сумської області.

Досудове розслідування встановило, що упродовж 2011-2012 років підприємець провів ремонті роботи в дошкільному навчальному закладі Роменського району. Оскільки на вказані потреби у бюджеті грошові кошти передбачені не були, то за виконану роботу з підприємцем сільська рада не розрахувалась. Більш того, ним навіть не були складені акти виконаних робіт.

Однак, вже у 2015 році шахрай отримав кошти за виконану роботу на підставі складених підроблених документів, у яких було зазначено, що роботи проводились у 2015 році. При цьому, злочинець до звітів вніс недостовірну інформацію про витрати, значно зависивши їх.

Загальна сума збитку, нанесеного підприємцем Великобубнівській сільській раді - 80 639 грн.

За словами прокурорів, дії підозрюваного кваліфіковано за ч. 3 ст. 191 (привласнення коштів) ч. 2 ст. 209 (легалізація доходів, одержаних злочинним шляхом) та ч. 1 ст. 366 (службове підроблення) КК України.

Шахраєві загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme