UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На столичній Оболоні чоловік задушив викладача МАУП через борги

Столичні правоохоронці за два місяці розкрили вбивство чоловіка на Оболоні

На столичній Оболоні чоловік задушив вик…

Про це повідомляє Depo.Київ з посиланням на прес-службу столичної поліції.

Так, наприкінці січня до Оболонського управління поліції надійшло повідомлення про те, що в зруйнованому будинку по вулиці Озерній лежить мертвий чоловік. За вказаною адресою терміново прибули автопатрулі та слідчо-оперативна група.

На місці події під мішками будівельного сміття правоохоронці виявили тіло чоловіка з рубаними ранами голови. Для остаточного з'ясування причини смерті тіло загиблого направили на судово-медичну експертизу.

У поліції встановили особу загиблого. Ним виявився місцевий житель, 1955 року народження, який від 28 грудня 2016 року вважався зниклим без вести і розшукувався правоохоронцями.

За цим фактом слідчим відділом Оболонського управління поліції було розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. За результатами судово-медичної експертизи стало відомо, що чоловік помер від механічної асфіксії. Тобто підтвердився факт насильницької смерті.

Поліцейські встановили і затримали чоловіка, який скоїв тяжкий злочин.

"60-річний чоловік зізнався у скоєному і розповів, що вбив свого знайомого, щоб не повертати борги. Він приїхав з Кіровоградської області до товариша на зустріч. Словесне з'ясування відносин через гроші переросло в бійку. Зловмисник схопив металеву трубу і вдарив кілька разів киянина по голові, а потім задушив шнурком. Тіло відтягнув до зруйнованого будинку і присипав мішками з будівельним сміттям", - йдеться в повідомленні.

Після цього зловмисник втік додому, де переховувався від поліції. Наразі затриманому повідомлено про підозру у вчиненні злочину і обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Йому загрожує до п'ятнадцяти років позбавлення волі.

Нагадаємо, в лютому на вулиці Озерній знайшли тіло керівника департаменту спорту Міжрегіональної академії управління персоналом (МАУП) Мирона Ільницького, який раніше пропав в Києві.

Всі новини Києва читайте на Depo.Київ

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme