UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Херсонщині сервісні центри "штампували" водійські права мешканцям анексованого Криму

Злочинна схема з забезпечення водіїв, що лишилися мешкати на анексованому Росією півострові, діяла упродовж 2015 - 2016 років

На Херсонщині сервісні центри "штампувал…

Як повідомили порталу Depo.Запоріжжя у прокуратурі АР Крим, злочинну схему викрили, завдяки чому вдалося попередити протиправне отримання майже 200 посвідчень водія.

Правоохоронці встановили, що територіальні сервісні центри з обслуговування у Херсонській області упродовж 2015-2016 років склали та видали завідомо неправдиві офіційні документи про проходження курсів навчання 172 громадянам з території тимчасово окупованої Автономної Республіки Крим. При цьому, водії-кримчани навіть не перетинали адміністративну межу з територією півострову або знаходились на її території чи за межами України у день видачі посвідчень водія, що виключає їх навчання в автошколі та здачу іспитів.

Під час обшуків, що відбулися вчора, 23 березня, правоохоронці вилучено підроблені документи для оформлення посвідчень водія та отримання індивідуальних номерних державних знаків, до яких були підкріплені гроші у сумі понад 60 тис. грн.

Прокуратура Автономної Республіки Крим за матеріалами ГУ СБУ в АР Крим розпочала кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 366 КК України – службове підроблення.

Всі новини Херсону читайте на Depo.Херсон

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme