UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Модель сім разів зазнала сексуальних домагань під час фотосесії

Фотограф Уоррен Кейн (Warren Cain) розповів, як під час 45-хвилинної фотосесії, яку він влаштував своїй подрузі, до неї сім разів домагалися перехожі чоловіки

Модель сім разів зазнала сексуальних дом…

Історія отримала вірусну популярність після того, як фотографії з'явилися на розважальному порталі Reddit, передає Depo.ua.

Знімки були зроблені в Каліфорнії, коли фотограф знімав модель посеред вулиці в розпал дня. Перехожі чоловіки побачивши дівчину свистіли і відпускали відверті жарти, навіть в присутності власної сім'ї.

Молодій особі кричали, що у неї "великий зад", а один з чоловіків схопив себе за геніталії через штани. Він чіпав себе на публіці протягом десяти секунд, згадує фотограф.

За допомогою знімків Кейн сподівається привернути увагу до проблеми сексуальної об'єктивації жінок і їх безсилля перед неприкритими домаганнями з боку чоловіків.

"Це реально, і це потрібно зупинити", - підсумовує він.

Однак Кейн зіткнувся зі зворотним ефектом. На Reddit, де фотографії швидко набрали популярність, з'явилося безліч двозначних і хамських коментарів, після чого адміністрація сайту заблокувала можливість ділитися думкою під цим постом.

Нагадаємо, модель Playboy погодилась носити ключки відомого гольфіста.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme